...να τραγουδήσει επιτέλους το συρματόσκοινο...

Κι η ύλη έμεινε λέυτερη να γίνει ό,τι της άρεσε και να δείξει αλλόκοτα χρώματα και σχήματα!!Όλα μέσα στη χαρά, την αγάπη και την ελευθερία!!



"Ζωντάνεψε την ομορφιά που κρύβει το σκοινί σου-δική του είναι, δεν σου ανήκει! Τα άλματα, τα σάλτα, τα χορευτικά σου βήματα- στη γλώσσα του ακροβάτη τα φλίκ φλακ, τις τούμπες, τις ρόδες, το πήδημα θανάτου κλπ,. δε θα τα πετύχεις για να διακριθείς εσύ, μα για να τραγουδήσει επιτέλους το συρματόσκοινο..."

jean genet-Ο ΣΚΟΙΝΟΒΑΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!!!!!! Βλέποντας το χεροκάμωτο να κλείνει στο Βύρωνα αισθάνθηκα οτι έφυγε μαζί του και η παιδική μου ανεμελιά. Σκέφτηκα ότι τώρα θα ανοίξει κάποιο ψυχρό και ασήμαντο μαγαζί που μπορεί να έχει σχέση με ασφάλειες, τράπεζες, μίνι μάρκετ...Στο μαγαζί αυτό ερχόμουν απο μικρή και αγόραζα όλα τα δώρα για τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Όταν μεγάλωσα πέρναγα απο εκεί για να πάω στη δουλειά και πάντα χάζευα την βιτρίνα με αυτές τις όμορφες δημιουργίες. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν το είδα κλειστό. Τις προάλλες έκπληκτη είδα μια ταμπέλα ombra και σκέφτηκα οτι είναι πάλι το χεροκάμωτο με άλλη ονομασία..ελπίζω να ξανα ανοίξετε στο Βύρωνα..και να μην μείνετε μόνο στην Κηφισιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέλουμε κι εμείς πολύ...
    Προς το παρόν εκθέτουμε στις βιτρίνες μας "γεύση από όμπρα" και μεταφέραμε ένα μικρό κομμάτι από το εργαστήριμας εδώ, στο..."πατρικό" όπως μας αρέσει να το λέμε!!Μακάρι να πούμε και μια "αληθινή" καλημέρα από κοντά!!!Νάσαι καλά!!
    Ρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή